Onze verwarmingsketel ging kapot en was niet meer te maken de kosten waren hoger als dat de ketel nog waard was. Mooi advies en installatie gehad van Onapo installaties. Ook meteen het onderhoud meegnomen dus nu zorgeloos stoken en de komende jaren weer storingsvrij.
Familie Visser, Geleen
Nieuwe douche element gekocht, dacht dit zelf even te installeren. 🙁
Kwam toch meer bij kijken als ik gedacht had. Na een week douchen in bad was mijn vrouw het zat en heeft Onapo gebeld. Hij heeft de douche keurig opgehangen en alles netjes afgewerkt. Achteraf was ik compleet goedkoper uit geweest en geen stress gehad dus heb je een klus bel Onapo
Bert de Graaf, Maastricht

Mijn appartement helemaal opgeknapt zelf met behang likje verf enz… Maar de wc was het nog niet helemaal. Z’n oude pot waar ik niet fijn kon schoonmaken. Via een vriendin kreeg ik het telefoonnummer van Onapo installaties. Onapo installaties gebeld, de monteur is komen kijken heeft de wc opgemeten en gaf het advies welke wc er het beste in kon, ik had nog keuzes ook.. Afgesproken dat hij alles zou doen ook het sloopwerk. Dagje werk gehad en in de avond kon ik al naar de nieuwe wc. Helemaal blij met de kleinste schone kamer van mijn huisje….

Chantal Paffen, Sittard