De meeste mensen zijn prima op de hoogte van hoe warm of koud het is in hun woning. De vraag hoe het gesteld is met het binnenklimaat is echter moeilijker te beantwoorden. In de praktijk blijkt dat de lucht in veel woningen ongezonder is dan erbuiten. Een oplossing is om deze continu te verversen. Om dit mogelijk te maken is sinds de jaren tachtig in veel woningen een mechanische ventilatie of warmteterugwininstallatie (WTW) ingebouwd. Een systeem dat door het continue gebruik vervuild raakt en om goed te kunnen blijven functioneren onderhoud nodig heeft en regelmatig moet worden schoongemaakt.

‘Bij Onapo Installaties is dit onderhoud en de controle van uw mechanische ventilatie in deskundige handen. Als u op zoek bent naar mogelijkheden tot ventilatie, koeling of luchtverwarming van woonhuis tot fabriekshal informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wij geven u een kostenraming en leggen de installatie aan. Ook het inregelen en controlemetingen voeren wij uit.’

Heeft u vragen op het gebied van luchttechniek, ventilatie, enzovoorts? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij garanderen u in ieder geval een scherpe offerte.

Neem contact met ons op klik hier