Door jarenlange ervaring in de installatiebranche kregen wij als Onapo installaties steeds meer de vraag vanuit de klant, voor een snellere en doeltreffende oplossing bij lekkage. Dit heeft er voor gezorgd dat we nu zijn begonnen met een aparte tak, namelijk lekdetectie. Om u nog beter van dienst te zijn en u nog beter te informeren hebben wij deze site voor u gemaakt. Er is maar een aanspreek punt, dit om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij werken zowel voor verzekeringen, overheden en particulieren. Lekstop staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij werken volgens het volgende principe;

-Lokaliseren

-Anticiperen

-Repareren

Elk van deze lekkage’s zijn ongewenst en vervelend. Hoewel de oorzaak meestal klein begint, zijn de gevolgen enorm. Bij een lekkage is het altijd van groot belang dat er snel wordt ingegrepen, want uit een lekkage van 0,5 mm kan al 20 liter water per uur wegstromen. Met spoed uw lekkage laten oplossen door Lekstop, beperkt ongemak en gevolgschade.

Meer informatie klik hier

Heeft u een lekkage aan uw dak, badkamer, keuken, plafond, vloerverwarming of riolering? Wacht niet te lang en bel Lekstop meteen voor lekdetectie en snelle reparatie. Een lekkage kan in korte tijd veel schade veroorzaken, Lekstop doet er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen!

Voordat een lekkage is opgespoord, kan er al veel schade zijn toegebracht aan het interieur. Het kan dan lastig zijn om de bron van de lekkage precies te vinden. Met jarenlange ervaring in het loodgietersvak gebruikt Lekstop team de meest moderne lekdetectie opsporingstechnieken om een lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren. Hierdoor beperkt Lekstop herstelschade tot een minimum.

Meer informatie klik hier