Vanuit het werkveld kreeg Onapo Installaties, van klanten, steeds vaker de vraag of er een snelle en doeltreffende oplossing bestond bij lekkages. Deze bestaat en daarom voegde men onlangs een nieuwe tak aan het bedrijf toe: lekdetectie.

‘Om u nog beter van dienst te zijn hebben we een aparte site gemaakt: Lekstop (voor meer informatie klik op het logo hiernaast). Net zoals bij alle andere diensten van ons is er hier ook maar een aanspreekpunt om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij werken met verzekeringen, overheden en particulieren.’

Lekstop is een merk dat staat voor kwaliteit en professionaliteit. Er wordt gewerkt volgens het volgende principe: lokaliseren, anticiperen, repareren. Als u met een lekkage te maken krijgt is dat hoe dan ook altijd vervelend en de gevolgen kunnen groot zijn. Bij een lekkage is het dan ook altijd nodig om snel in te grijpen. Uit een lekkage van bijvoorbeeld 1,0 millimeter kan al 40 liter water per uur wegstromen. Lekstop snel uw lekkage laten oplossen beperkt niet alleen het ongemak, maar ook de vervolgschade.

‘Voordat een lekkage aan bijvoorbeeld dak, plafond, keuken, vloerverwarming of riolering is opgespoord kan er aan uw interieur al flinke schade zijn toegebracht. Het is immers niet altijd eenvoudig om de bron van de lekkage te vinden. In combinatie met onze jarenlange ervaring in het loodgietersvak gebruikt het team van Lekstop de meest moderne lekdetectie technieken om deze plek te lokaliseren. Hierdoor beperken we herstelschade tot een minimum.’

Meer informatie klik hier

Heeft u een lekkage aan uw dak, badkamer, keuken, plafond, vloerverwarming of riolering? Wacht niet te lang en bel Lekstop meteen voor lekdetectie en snelle reparatie. Een lekkage kan in korte tijd veel schade veroorzaken, Lekstop doet er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen!

Voordat een lekkage is opgespoord, kan er al veel schade zijn toegebracht aan het interieur. Het kan dan lastig zijn om de bron van de lekkage precies te vinden. Met jarenlange ervaring in het loodgietersvak gebruikt Lekstop team de meest moderne lekdetectie opsporingstechnieken om een lekkage zeer nauwkeurig te lokaliseren. Hierdoor beperkt Lekstop herstelschade tot een minimum.

Meer informatie klik hier